Stylingbox voor een onderbouwd briladvies

brillenstylist-stylingbox-voor-opticiens

Als opticien weet je meteen welke bril bij je klant past. Je pakt op gevoel het juiste montuur. Meestal duurt het even voordat je klant óók zover is. Die wil eerst nog 20 brillen passen om uiteindelijk bij die eerste uit te komen. Dat kan veel tijd kosten.

Daarom is de Stylingbox van de Brillenstylist een uitkomst. Met de tools in de Stylingbox kun je als opticien of verkoopmedewerker in korte tijd een goed onderbouwd briladvies geven. De box is praktisch, onderscheidend en makkelijk in gebruik. Geef je omzet een boost met de Stylingbox!

Afstand houden met de Stylingbox

In deze tijd waarin we afstand moeten houden, is de Stylingbox ideaal. Met de tools in de box geef je een heel persoonlijk en inspirerend briladvies, zelfs als er een wandje van plexiglas tussen jou en de klant zit. Klanten kunnen de bril en de stalen zelf vasthouden. Tot slot zijn alle onderdelen, inclusief de box, goed te reinigen.

brillenstylist-stylingbox-voor-opticiens
brillenstylist-stylingbox-voor-opticiens

Geef je klant een wow-ervaring

brillenstylist-stylingbox-voor-opticiens

Je hoeft niet ineens alles anders te doen om je klant tevreden te maken. Er komen ook geen gekleurde lappen en doekjes aan te pas. Je kunt die eerste bril nog steeds op gevoel pakken. Doordat je het briladvies visueel maakt en onderbouwt met behulp van de tools in de Stylingbox, neemt de klant sneller een beslissing.

Dat doe je niet voor jezelf. Je doet het voor je klant. Die staat centraal in het hele concept. Je geeft elke klant een wow-ervaring met de Stylingbox! Tegelijkertijd wordt het voor jou alleen maar makkelijker om snel een deskundig briladvies te geven.

Stylingbox: de kick van de verrassing

Herken je dat, dat de kapper zegt: “Stukje eraf maar weer, en verder hetzelfde?” Zo werkt het bij veel opticiens ook. Als een bril goed bevalt, stellen ze vaak voor om maar weer iets soortgelijks te doen. Maar hoe leuk is het voor klanten om verrast te worden? En hoe leuk is het voor jou als opticien om óók te worden verrast?

Met de Stylingbox geef je elke klant een briladvies in 4 stappen. Je leert woorden geven aan je gevoel en maakt je advies zichtbaar met behulp van de tools. Dat doe je binnen een paar minuten. Daarom is de Stylingbox de ideale tool voor een goedlopende optiekzaak.

brillenstylist-stylingbox-voor-opticiens
stylingdag voor opticiens

Klanten voelen zich gezien

stylinbox voor opticiens

Door de Stylingbox te gebruiken, ervaren klanten zelf wat er gebeurt als je een ronde, hoekige, blauwe of rode bril opzet. Je kunt dat benoemen, maar er komt veel sneller een wow-moment wanneer je het laat zien. Zet de klant voor de spiegel en neem hem of haar in 4 stappen mee door het keuzeproces.

Het belangrijkste is dat klanten zich gezien voelen en blij verrast zijn. Ze merken dat je aandacht aan hen besteedt en moeite doet om het montuur uit te kiezen dat het beste bij hen past. Door de tools uit de Stylingbox te gebruiken, kun je makkelijk de verschillen tussen de monturen laten zien. En dan zijn klanten om. Want ze zien dat ze met bepaalde kleuren jonger lijken of met een bepaalde intensiteit saai overkomen. Ze gaan met een glimlach de winkel uit en volledig overtuigd. Ze worden jouw wandelende visitekaartje.

Geef je omzet een boost

brillenstylist-stylingbox-voor-opticiens

Door de Stylingbox te gebruiken, ga je meer brillen verkopen. Dat komt ten eerste door die wow-ervaring en de persoonlijke aandacht die je klanten krijgen. En ten tweede is er het feit dat je hen zelf laat zien en ervaren wat een andere vorm of kleur met hun uitstraling en presentatie doet. Zet de tools uit de Stylingbox in en klanten komen sneller tot een beslissing. Ze verlaten de winkel met een goed gevoel én een bril die echt bij hen past. Dat is de beste reclame die je voor jouw optiekzaak kunt bedenken.

brillenstylist-stylingbox-voor-opticiens
Verkooptraining voor opticiens: Briladvies in 4 stappen

De Brillenstylist is opticien,
net als jij

Marije Gerdes is behalve stylist ook opticien en contactlensspecialist. Naast de vormen, kleuren en lijnen neemt zij de technische aspecten van de bril mee. Hoe staan de ogen in de bril? Hoe zit het met de sterkte en dikte van de glazen? Kortom, de Brillenstylist spreekt dezelfde taal als jij.

Ga voor training en groei

De Stylingbox is niet zomaar een mooie box met tools. Hij maakt deel uit van een bijzonder concept van de Brillenstylist, en is bedoeld voor opticiens die zichzelf en hun team willen blijven ontwikkelen. Alleen getrainde opticiens kunnen hem bestellen. Zien we jou binnenkort bij de verkooptraining ‘Briladvies in 4 stappen’?

Verkooptraining voor opticiens: Briladvies in 4 stappen