Brillenstylist voor opticiens

Wie is de Brillenstylist?

Brillenstylist voor opticiens

De Brillenstylist, dat is Marije Gerdes. Als opticien en imagostylist startte zij in 2005 met Dap-Styling vanuit haar passie voor kleding, brillen en styling. Met haar kennis gaat er een wereld voor je open.

Aan de slag als Brillenstylist

Dankzij haar jarenlange ervaring in de optiekbranche zijn brillen haar specialiteit. Vandaar dat ze een paar jaar later, vanuit Dap-Styling, een nieuw fenomeen lanceerde: de Brillenstylist. Als Brillenstylist geeft Marije stijl- en verkooptrainingen aan zelfstandige opticiens in Nederland en België. Tijdens speciale Stylingdagen is ze een dag of een weekend lang een extra collega in de optiekzaak en geeft ze klanten styling- en briladvies.

De Brillenstylist is er voor opticiens

  • die zich als expert willen onderscheiden
  • die nooit stoppen met professionele ontwikkeling
  • die kiezen voor kwaliteit en klantgerichtheid
  • die hun omzet willen verhogen

De Brillenstylist geeft tips…

meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijven ontwikkelen en inspireren

Brillenstylist voor opticiens

Marije vindt het belangrijk dat ook opticiens zich blijven ontwikkelen en hun teams regelmatig inspireren met nieuwe kennis en vaardigheden. Ze grijpt elke training, kennissessie en Stylingdag dan ook aan om haar expertise, tips en trucs te delen. Actief oefenen met de nieuwe kennis en vaardigheden hoort er altijd bij. Vooral omdat Marije de taal van de opticien spreekt, is zij als geen ander in staat om er een geslaagde sessie van te maken.

Marije Gerdes kan informatie op een begrijpelijke manier overdragen en past zich gemakkelijk aan uiteenlopende situaties aan.

Brillenstylist voor opticiens

Referenties

Ophof Optiek
Tjalle Story

Marije behandelt alle klanten met veel respect en geeft eerlijk en enthousiast advies. Dit resulteert in mooie adviezen waarbij klanten van de gebaande paden durven af te wijken.

De Boetiek
Petra Vonk

Het is best spannend om je klanten over te geven aan iemand anders. Marije voelt prima aan wat voor klant ze heeft. Ze vindt bij vrijwel iedereen een montuur dat qua kleur en model mooi harmonieert met het gezicht.

Roma Opticiens
Marjan Beumer

Marije Gerdes is inspirerend en enthousiast. In een training word je meegesleurd van binnenkomst van de klant naar afronding van het verkoopgesprek. Daarbij behandelt Marije alle deelnemers met veel respect en humor.