stylingbox voor opticiens

Stylingbox
voor een onderbouwd
briladvies

stylingbox voor opticiens

Welke bril past bij mij?’
‘Ik zou wel wat minder streng willen overkomen. Hoe doe ik dat?’
‘Is een ronde bril goed voor mijn gezichtsvorm, of juist niet?’

Veel klanten lopen rond met dit soort vragen. Met jouw kennis en ervaring als opticien kun je hen zeker helpen. Vaak pak je meteen de juiste bril voor je klant. Toch is lang niet iedereen direct overtuigd. Veel mensen willen nog allerlei monturen passen voordat ze inzien dat die eerste goed was. Hoe geef je woorden aan je uitstekende briladvies? Hoe leg je uit waarom die ene bril mooier staat dan de andere monturen?

De Stylingbox biedt uitkomst. Speciaal voor opticiens ontwikkeld door de Brillenstylist! Met de tools in de Stylingbox maak je je briladvies binnen een paar minuten zichtbaar. Je werkt sneller, professioneler en klantvriendelijker.

meer over de Stylingbox

De Brillenstylist geeft tips…

meld je aan voor de nieuwsbrief

Verras je klanten en verhoog
je omzet

Verras je klanten en verhoog je omzet

stylingbox voor opticiens

Met de Stylingbox ervaren klanten direct wat het effect van andere vormen en kleuren is op hoe ze overkomen. Door de tools uit de Stylingbox in te zetten, komen ze sneller tot een beslissing. Je verkoopt in minder tijd meer brillen.

Je klanten verlaten je winkel met een bril die hun goed staat. Jij hebt hen als opticien op een praktische en professionele manier geadviseerd. Ze voelen zich gezien en zijn tevreden. Dat is de beste reclame die je voor je optiekzaak kunt bedenken.

stylingbox voor opticiens

Referenties

Roma Opticiens
Marjan Beumer

We vragen Marije minstens een keer per jaar om terug te komen voor herhaling en extra inspiratie. Mijn medewerkers pikken elke training weer wat anders op en voegen dat toe aan hun adviesgesprek met de klant.

Optiek Guido Huygen
Maasmechelen

Valerie en Dominique Huygen

We leerden om te starten vanuit een analyse van het gezicht van de klant en het kleurenpalet dat bij de klant past in plaats van vanuit de trends. Een aanpak die we zeker zullen blijven hanteren.

Belgoptic.be
Raf Mastbooms

De stylingboxen zijn een extra tool waarmee elke opticien, na het volgen van de training, meerwaarde kan steken in het adviseren van de juiste bril. Het ziet er niet alleen professioneel en mooi uit, het werkt ook!