Stylingdag voor opticiens

Digitaal briladvies in 4 stappen:

revolutie in de optiekbranche

Stylingdag voor opticiens

Er zijn steeds meer systemen om nauwkeurige oogmetingen te doen en glazen te slijpen en te selecteren. Nu is er ook een digitaal proces om tot een goed onderbouwd briladvies te komen. Deze innovatie levert meer efficiency en extreem blije klanten op. Ook niet onbelangrijk: jij bent als expert een onmisbare schakel in het systeem.

4 stappen briladvies in interactieve tool

Het digitale briladvies is een hightech toepassing van het 4 stappen briladvies van de Brillenstylist. Het is geïntegreerd in een interactieve tool die je op een groot scherm in de winkel kunt presenteren, en persoonlijk kunt inzetten op een verkooptafel. In een gestructureerd proces neem je klanten in 4 stappen mee naar een prachtige bril. Door samen het programma te doorlopen en de instructies te volgen, zien klanten direct wat een montuur met hun uitstraling doet. Met jouw heldere onderbouwing en advies is snel duidelijk welk montuur het moet worden. Klanten hebben niet meer de behoefte om 20 monturen te passen. Ze nemen hun beslissing vrijwel meteen na het briladvies. Met de interactieve tool van de Brillenstylist help je klanten in in korte tijd aan een prachtige nieuwe bril.

Digitaal briladvies updates…

meld je aan voor de nieuwsbrief

Efficiency en de kracht van vakmanschap

brillenstylist stylingdag opticiens

De interactieve tool combineert de efficiency van digitalisering met de kracht van vakmanschap en persoonlijke aandacht. Want hoe digitaal ons leven ook is geworden, we hebben allemaal behoefte aan menselijk contact. Juist de combinatie van een digitaal systeem met het advies van de vakman of vakvrouw maakt deze innovatie succesvol.

brillenstylist stylingdag opticiens
Stylingdag voor opticiens

Uniforme, complete klantreis

Stylingdag voor opticiens

Dit betekent dat je je klantreis compleet kunt maken. Het briladvies is geen intuïtief gebeuren meer, maar een structureel onderdeel van het verkoopproces. Niemand slaat nog een stap van het briladvies over, alle medewerkers adviseren op het hoogste niveau en klanten zijn direct overtuigd. Het digitale briladvies begint met een training over het 4 stappen briladvies door de Brillenstylist. Ook bij ingebruikname van het systeem krijgen jij en je team uitgebreide instructies.

Voordelen van het digitale briladvies:

  • Innovatie in de optiekbranche
  • Geweldige klantbeleving
  • Grote efficiencyslag
  • Beter en korter verkoopproces