Optiek Academy,
alleen voor de beste opticiens

De Optiek Academy houdt je bij de tijd. Want de wereld staat niet stil: er zijn doorlopend nieuwe inzichten, technieken en apparatuur. Met een effectieve combinatie van technologie en ambacht, blijft er tijd over voor persoonlijke aandacht. Daarom volg je al die ontwikkelingen op de voet en werk je met de meest geavanceerde apparatuur.

Optiek is meer dan techniek
Je klanten dragen een bril om beter te kunnen zien en om er beter uit te zien. Hoe vertaal je mode en trends naar een nieuw montuur? Veel opticiens en verkoopmedewerkers vinden het een lastig onderwerp.

Dat komt vooral doordat je daar tijdens je opleiding weinig over leert. Gelukkig hoeft het briladvies geen ondergeschoven kindje te blijven. Klanten die nog 20 monturen willen passen voordat ze een keuze maken, zijn binnenkort verleden tijd. Want jij gaat trainingen volgen bij de Optiek Academy.

Meer klanten helpen
in minder tijd

Meer klanten helpen in minder tijd

Bij de Optiek Academy vind je online trainingen die

 • het ambacht van het optiekvak naar een hoger niveau brengen
 • je verkoopproces efficiënter en effectiever maken
 • je klantreis compleet maken
 • de kwaliteit van je briladviezen verhogen
optiek academy de brillenstylist

Kies het pakket dat bij jou
en jouw team past

1 persoon

€ 650,-

2-5 personen

€ 1800,-

6 – 10 personen

€ 3200,-

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.
Je hebt als deelnemer 3 maanden toegang tot de training.

Efficiency en de kracht
van het ambacht

Efficiency en de kracht van het ambacht

De Optiek Academy combineert de efficiency van digitalisering met de kracht van jouw vakmanschap en persoonlijke aandacht. Want hoe digitaal ons leven ook is geworden, we hebben allemaal behoefte aan menselijk contact. Juist de combinatie van een online training met de tips en adviezen van de Brillenstylist maakt de Optiek Academy succesvol. Zo kun je de Brillenstylist voor of na het volgen van een training uitnodigen voor een Stylingdag of Masterclass bij jou in de zaak. Een dag lang is ze jouw collega en laat ze zien wat haar grote kracht is.

Wie is eigenlijk de Brillenstylist?

optiek academy de brillenstylist
optiek academy

Voordelen van
online training

 • Kleine tijdsinvestering
  Alle informatie wordt aangeboden in tutorials van minder dan 10 minuten. Er zijn werkbladen, checklists en praktijkoefeningen die je in de winkel op je collega of een klant kunt toepassen. En je hebt natuurlijk geen reistijd.
 • Rapportage over voortgang medewerkers
  Je ontvangt een rapportage die aangeeft of je medewerkers zijn gestart met de training, welke onderwerpen ze hebben gevolgd en of ze de training hebben afgerond.
 • Certificaat
  Elke deelnemer ontvangt een certificaat na het afronden van de training.
 • Veilig inloggen met 2-stapsverificatie
  Elke aanmelding is persoonlijk en op naam. Wanneer je bent aangemeld, ontvang je inlogcodes en een persoonlijk account. Daarmee kun je je op elk moment aanmelden via 2-stapsverificatie.

Hulp nodig?

Heb je vragen, of heb je hulp nodig? Neem contact op:
Mail de Brillenstylist: marije@debrillenstylist.nl
Bel de Brillenstylist: +31 6 415 535 12