Verkooptraining
‘Het 4 stappen briladvies’

Verkoop-
training ‘Het 4 stappen briladvies’

Ben jij de opticien die de mooiste brillen van het land verkoopt? Dan hecht je waarde aan topkwaliteit en een ijzersterk verkoopproces. Dan wil je de allerbeste service bieden.

Je wilt bijvoorbeeld meer klanten helpen in minder tijd. En je wilt dat al je medewerkers briladviezen van hetzelfde hoge niveau geven. Met de verkooptraining ‘Het 4 stappen briladvies’, speciaal voor opticiens en hun verkoopmedewerkers, komen al je wensen uit.

Wat leer je in
deze verkooptraining?

Wat leer je in deze verkooptraining?

Met het 4 stappen briladvies geef je elke klant in korte tijd een onderbouwd briladvies. Niet meer adviseren vanuit je onderbuik, maar op basis van een professioneel stappenplan. De stappen zijn vergelijkbaar met de procedure die je dagelijks al toepast in de meetruimte. Op een gestructureerde manier neem je klanten mee naar het montuur dat het beste bij hen past. Jij hebt en houdt de regie, omdat jij als expert precies kunt uitleggen wat je klant goed staat, en waarom dat zo is.

Meer klanten helpen,
meer omzet

Meer klanten helpen, meer omzet

Bovendien nemen je klanten veel sneller een beslissing. Dat komt doordat ze met je meekijken terwijl jij uitleg geeft. Zodra je klaar bent, hebben zij hun keuze al gemaakt. Ze hoeven niet eerst nog 20 monturen te passen, want je hebt hen van begin tot eind meegenomen in je advies. Je kunt dus meer klanten helpen in minder tijd, en dat betekent dat je omzet stijgt.

Hulp nodig?

Heb je vragen, of heb je hulp nodig? Neem contact op:
Mail de Brillenstylist: marije@debrillenstylist.nl
Bel de Brillenstylist: +31 6 415 535 12